Hemtex24h

Hemtex24h er et svensk brand, der har til huse i tekstilbyen Borås på det gamle Spinderi og er en af nordens førende brands indenfor boligindretning. Det er tidløst design kombineret med de nyeste trends, hvilket skaber en inspirerende tekstilkollektion, samtidig med at der er fokus på kvalitet - ambitionene er, at gøre det skønt for dig at komme hjem.

Skandinaviske boligtekstiler fra Hemtex24h

Hemtex24h er et svensk brand der er kendt for deres skandinaviske udtryk og sit sortiment af tidløse designs kombineret med de nyeste trends. Med sit sortiment af velkoordinerede produkter og mønstre vil Hemtex24h inspirere dig til at skabe unikke rum og miljøer til dit hjem. De giver dig en nem løsning til at opgradere udseendet og udtrykket i alle dine rum.

Hemtex24h er en del af Hemtex, og er en af nordens førende brands indenfor boligindretning. Hemtex har forsynet nordiske hjem med tidløst design, unikke print og skabt hyggelige hjem siden 1973. Det var da det hele begyndte – i tekstilbyen Borås. Hemtex har fra starten altid tilbudt tekstiler og boligindretning af højeste kvalitet og trend. Hovedkontoret ligger stadig i Borås og har til huse i det Spinderi, hvor det dedikeret team løbende arbejder på at udvikle en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

Hos Hemtex24h finder du et bredt udvalg af boliginteriør til alle rum. Her kan du finde alt fra komfortable og trendy sengetøj med smukke print og mønstre, både reinforce og satin vævet. Her er knitrende sengetøj med striber og store blomster i både friske og jordiske farver.

Der er pyntepuder, der kan bruges i sofaen, i lænestolen og i sengen og som nemt kan mikses, da farver, print og de forskellige kvaliteter komplementere hinanden.

I køkkenet kan du dække et smukt bord med duge og stofservietter i rolige farver, mens viskestykker, grydelapper, og grillhandske matcher og giver et roligt udtryk.

I soveværelset, værelserne, i stuen eller på kontoret kan du hænge lange stofgardiner op, der både kan afdække for solen, nysgerrige blikke eller kan vejre let i vinden. Her kan du finde kraftige velour gardiner der giver et eksklusivt og tungt hotel look, meleret mørklægningsgardiner eller tynde blondegardiner der giver et let udtryk i rummene. 

Produkterne indbyder til at indrette rummene med smukke farver og print og giver dig en mulighed for at personliggøre dit hjem ved at mikse de forskellige kvaliteter og udtryk.

Hemtex24h har et stort fokus på kvalitet. Mens fokus ligger på moderne design og høj kvalitet, vil du altid kunne finde og nyde Hemtex24h design til overkommelig pris.

Vi glæder os til at vise dig Hemtex24h kollektionen ude i vores butikker og online – vores fælles ambition er at hjælpe dig med at skabe et inspirerende hjem, som du længes efter at komme hjem til.