Haveborde

Med et kvalitets havebord fra føtex.dk kan du være sikker på at gå en fantastisk sommer i møde i haven. I vores sortiment finder du både små og store haveborde i forskellige farver, materialer og størrelser. Se udvalget herunder og find dit favorit havebord i dag.

Haveborde i forskelige størrelser, materialer og farver

Drømmer du om at skabe et hyggeligt og idyllisk fristed i haven, så kan du komme et skridt nærmere din drøm ved at investere i et moderne og praktisk havebord. Skab et hyggeligt lille samlingspunkt og fristed i haven med et havebord og dertilhørende havestole. Her kan familie og venner hygge sig sammen og nyde sommeren med brætspil og samtaler – måske over et godt glas vin eller en lækker dessert.

Her på føtex.dk kan du vælge mellem mange forskellige slags haveborde, herunder forskellige slags materialer. Du kan blandt andet finde:

Vi forhandler også haveborde i forskellige former og størrelser samt med diverse funktioner, som kunne skabe ekstra værdi for jer. Dette inkluderer blandt andet:

Nyd sommeren med det perfekte havebord

Det er skønt at kunne bruge tid udenfor i solen, når den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Med et havebord og tilhørende havestole er du godt på vej mod at skabe et dejligt havemiljø for dig og dine nærmeste. Her på siden finder du både runde haveborde og firkantede haveborde samt eksklusive og robuste haveborde i granit, der passer godt ind i den moderne, skandinaviske indretning.

Vil du have endnu flere havemøbler at vælge imellem til din have? Så kan du med fordel også tage et kig på vores store udvalg af forskellige cafésætloungesæthavebænke og havemøbelsæt, der passer godt til haven, terrassen eller til altanen.

Er du faldet for et af vores mange haveborde her på føtex.dk, så kan du nemt bestille det online med hurtig levering. Her får du altid 30 dages fuld returret, så bestil dit favorit havebord i dag og glæd dig til at forny din have. Vi glæder os til at modtage din bestilling!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til haveborde