Spisestue indretning

Spisestue - Saml familien til ultimativ familiehygge i spisestuen

På føtex.dk finder du et stort udvalg af møbler og tilbehør, så du kan indrette din spisestue lige efter din smag. Spisestuen er et sted man opholder sig meget i både i hverdagen og når man får gæster, så det er vigtigt med et rum, hvor der er hyggeligt at være. Uanset om du mangler nyt spisebord eller skænk, eller du vil pifte op med nye lamper eller spisebordsstole, kan du finde mange forskellige møbler til at fuldende din spisestue. Gå på jagt i vores sortiment og find noget der passer ind i din indretning.

 

Få idéer til indretning af stuen

Hos føtex.dk har vi en masse gode idéer til, hvordan du kan indrette din stue. For vi har nemlig et kæmpestort udvalg af alt, hvad du skal bruge til at indrette stuen. Så kan du gå på opdagelse i vores store sortiment og få en masse idéer til at indrette din stue. 
 

Tre gode grunde til at købe en ny stue
 

  • Du skaber et hyggeligt afslapningsrum i hjemmet for hele familien
  • Med tæpper og puder kan du skabe en behagelig og hjemlig stue 
  • Du kan sætte dit personlige præg på din stue med nye farver
     

Sådan indretter du din stue

Det vigtigste formål for din stue er, at den er et rum, der indbyder til afslapning og hygge, hvor der er plads til hele familien. 
 
  • Sofaen: Hvor stor er din stue? Har du plads til den helt store hjørnesofa? Eller er det indretning af den lille stue, der står på programmet, så er det måske bedre med en tomandssofa og et par puffer til at øge antallet af siddepladser?
  • Sofabordet: Et sofabord skal der til, hvis I skal indtage mad og drikke i sofahjørnet. Men om det skal være rundt eller firkantet er et spørgsmål om plads og om smag.
  • Tæpper: Er din stue meget stor kan du lave flere hyggeområder. De kan ”adskilles” ved at lægge et tæppe under hvert arrangement, så du får flere rum i rummet.
  • Belysning: Lamper er også en vigtig del af indretningen, og det er vigtigt at overveje lampens funktion. Skal den blot være til hygge, eller skal du kunne arbejde eller læse ved lyset?

Find alle møblerne til indretning af din stue i udvalget herover.