Vandrerygsække til ferie

På føtex.dk finder du et udvalg af vandrerygsække i god kvalitet. Så kan du altid finde en, der passer til den tur, du skal på, hvad end det er et backpacker eventyr eller på opdagelsestur i den danske natur. Tjek udvalget herunder.

Backpacking - Praktiske og komfortable rygsække

En rygsæk er utrolig praktisk at rejse med, fordi du kan have alle dine ejendele på ryggen. Dermed har du hænderne fri, hvilket er smart, hvis du vandrer eller skal med tog eller bus. Rejser du med børn, er det også behændigt, at du kan holde dem i hånden. Derfor kan du også sagtens bruge denne type rygsæk på en skovtur med familien.
 

Tre grunde til at vælge vandrerygsække:

  • Praktisk – mange rum giver mulighed for at organisere dine ejendele
  • Komfortabel – du kan den på i timevis uden problemer
  • Kan tilpasses dit behov – for eksempel mulighed for opbevaring af drikkedunk i nogle modeller

 

Når du skal kunne bære dine ejendele over længere distancer, handler det om, at du kan pakke det så kompakt som muligt. Det giver vores vandrerygsække dig mulighed for. Med sådan en på ryggen er du dermed klar til at tage på en række forskellige ferier og ture. Det kan være til fods eller på cykel. Det kan også være interrail eller backpacking, hvor det er smart, at du har hænderne fri, når du skal holde dig fast i offentlige transportmidler.
 

Rygsække til hverdag og ferie

Vi har vandrerygsække i en række forskellige størrelser. Det giver dig mulighed for at finde en, der passer til den tur, du skal ud på. Det er bestemt ikke kun, når du skal på ferie, at du kan have brug for en praktisk taske at have på ryggen. Det kan også være i hverdagen, hvis du for eksempel cykler eller går til arbejde. Der giver rygsækken dig mulighed for at have skiftetøj og andre vigtige ejendele med på en nem og komfortabel måde.

Skal du omvendt ud at rejse i længere tid, er det rart for dig, at du kan have flere effekter med. Det giver vores større modeller dig mulighed for.
 

Vandrerygsække til børn og voksne

Vores forskellige størrelser af rygsække gør, at du både kan finde modeller, der passer til børn og nogle, der passer til voksne.

På en ferie eller en skovtur er det oplagt, at børnene har mulighed for at bære deres egne ting på ryggen. Det kan for eksempel være bamser, farveblyanter og andre former for legetøj. Dermed giver det noget ekstra plads i de voksnes tasker.

Skal I ikke så langt, kan du dog også overveje at lade dit barn have sin skoletaske på ryggen. Se vores udvalg af skoletasker her.