Læs de populære Harry Potter bøger

Er du kæmpe Harry Potter fan? Eller kunne du godt tænke dig at begynde på den populære bogserie om et magisk univers skrevet af den anerkendte britiske forfatter J.K Rowling? På føtex.dk finder du et stort udvalg af Harry Potter bøger, du hurtigt vil blive opslugt i - lad magien begynde!

Bliv opslugt af de fantasifulde Harry Potter bøger

Er du lige så vild med Harry Potter og hans tilværelse på Hogwarts ligesom store dele af verden? Så har du sikkert læst alt fra Harry Potter og De Vise Sten til Harry Potter og Dødsregalierne. Hvis du endnu ikke er begyndt på Harry Potter bøgerne, men går med stærke overvejelser om det, skal du hoppe ud i det. På føtex.dk har vi et stort udvalg af Harry Potter bøger på dansk.
 

Harry Potter bøgerne er en bogserie skrevet af den anerkendte britiske forfatter J.K. Rowling, der har skabt et univers fyldt med besværgelser, fantasivæsener, hekse og troldmænd. Bøgerne omhandler drengen Harry Potter med det karakteristiske lyn i panden, der bor hos hans muggler (ikke magikere) tante og onkel under deres trappe, indtil han en skæbnesvanger dag får afvide, at han er troldmand, og skal starte på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab af skolens nøglebære Hagrid.

Her følger du Harry Potter og hans eventyr på skolen fra han er 11 år, hvor han undervejs gennem skoleårene kommer til at stå ansigt til ansigt med mørke kræfter. Du bliver som læser hurtigt opslugt af bøgerne og alle de begivenheder, der følger Harry Potter sammen med hans bedste venner fra kollegiet Gryffindor, den rødhårede Ron Weasley og den kloge og flittige Hermione Granger. Her på føtex.dk finder du alle bøgerne fra den første serie:
 

  • Harry Potter og De Vises Sten
  • Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
  • Harry Potter og fangen fra Azkaban
  • Harry Potter og Flamernes Pokal
  • Harry Potter og Fønixordenen
  • Harry Potter og Halvblodsprinsen
  • Harry Potter og Dødsregalierne
     

Harry Potter bøgerne er både for børn og voksne

Harry Potter bøgerne bliver betegnet som ungdomsbøger og er en bogserie af fantasy-genren, som både er populær hos børn og unge såvel som voksne. Hvis du er voksen, har du måske også læst eller fået dem læst som barn, og kan nu læse dem med stor glæde for dine egne børn.

Fantasy-genren er blandt andet kendetegnet ved, at karakterer som Harry Potter optræder i en eventyrlig fantasiverden med magiske kræfter og overnaturlige væsener som gigantiske edderkopper og drager. 
 

Køb Harry Potter bøger online på føtex.dk

Den populære bogserie har gennem tiden taget verden med storm, hvorfor den store hit bogserie også er blevet filmatiseret, der i dag kan købes som film på DVD. På føtex.dk kan du tage del i magien i dag og finde alle bøgerne i den originale serie til gode priser. Køb bøger online i dag og få dem hurtigt leveret, så du kan dykke ned i magiens spændende og opslugende verden.