Om føtex for de små

Babystartpakke – den bedste start på livet

Det siges, at de første år af et barns liv er de vigtigste. Graviditeten kommer med forventningens glæde, men der er også mange vigtige forberedelser, der skal foretages, når I venter det første barn. Foruden den mentale forberedelse er der også et væld af ting, der skal investeres i, inden den lille ny ankommer. Det gælder bl.a. babyseng, tøj, barnevogn og puslebord, for slet ikke at tale om de helt lavpraktiske ting som bleer, vådservietter og sutter.

Tilmeld dig føtex for de små og få en gratis babystartpakke

Hvis du er gravid eller har et barn under 8 uger, kan du tilmelde dig føtex for de små og få en gratis babystartpakke, som du afhenter i din føtex. Indholdet i babystartpakken kan variere, men indeholder for eksempel:

  • Levevis prøvepakke med bleer
  • Levevis vådservietter
  • En VRS body i økologisk bomuld
  • En stofble
  • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening, hvori du kan læse alt om mad til de mindste og finde en række opskrifter.

Bemærk: Indholdet i babystartpakken kan variere. 

Sammensat af de bedste produkter

I føtex er vi af den overbevisning, at kun det absolut bedste er godt nok til dit barn. Størstedelen af produkterne i vores babystartpakke er vores egne mærker – og de er kvalitetssikrede. Det gælder både Levevis og VRS. Levevis produkterne er gode for både dig, din baby og for omverdenen. Babyprodukterne er fri for parfume, og på emballagen findes al den information, du har brug for. I føtex’ helt egen tøjserie fra VRS-mini finder du et stort udvalg af babytøj i økologisk bomuld. Vi mener nemlig, at økologi skal være for alle, ikke mindst de kære små.

Alt til en god start på livet

Populære kategorier