Om føtex for de små

Alt til en god start på livet

Populære kategorier

Babystartpakke – den bedste start på livet

Det siges, at de første år af et barns liv er de vigtigste. Graviditeten kommer med forventningens glæde, men der er også mange vigtige forberedelser, der skal foretages, når I venter det første barn. Foruden den mentale forberedelse er der også et væld af ting, der skal investeres i, inden den lille ny ankommer. Det gælder bl.a. babyseng, tøj, barnevogn og puslebord, for slet ikke at tale om de helt lavpraktiske ting som bleer, vådservietter og sutter.

Kom godt fra start - pakken indeholder

Midt i de store indkøb er det måske ikke disse basale ting, der prioriteres først – men ikke desto mindre er de bestemt lige så vigtige. I føtex har vi gjort det nemt og sammensat en startpakke, der indeholder alt det, I har brug for til jeres lille ny. Pakken kan eksempelvis indeholde*:

  • Levevis bleer
  • Levevis vådservietter
  • En VRS body i økologisk bomuld
  • Levevis kuldecreme
  • Vores bleposer
  • Vores sut
  • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening, hvori du kan læse alt om mad til de mindste og finde en række opskrifter.

Startpakken indeholder med andre ord et bredt udvalg af de ting, du skal bruge for at kunne byde den lille velkommen til verden. *Indholdet kan variere.

Sammensat af de bedste produkter

I føtex er vi af den overbevisning, at kun det absolut bedste er godt nok til dit barn. Produkterne i vores babystartpakke er kvalitetssikrede – de er nemlig vores helt egne. Det gælder både Levevis, Vores og VRS. Levevis produkterne er gode for både dig, din baby og for omverdenen. Babyprodukterne er fri for parfume, og på emballagen findes al den information, du har brug for. Med produkterne fra Vores garanterer vi at give dig kvalitet til den bedste pris. I føtex’ helt egen tøjserie fra VRS finder du et stort udvalg af babytøj i økologisk bomuld. Vi mener nemlig, at økologi skal være for alle, ikke mindst de kære små.