Boligindretning

Hvad end du står og mangler til dit hjem, så har vi det hele samlet her på vores boligside. Lad dig inspirere af vores store udvalg af bl.a. møbler, tekstil, boligindretning og hvidevarer og skab det helt rette personlig udtryk i hjemmet. 
 

Svaneke kontinentalseng

Med en seng fra Svaneke får du en rigtig god seng i et lækkert design til en fornuftig pris, hvor komforten er helt i top. Du får her en komplet kontinentalseng inkl. 5 cm tyk topmadras i memoryskum, springmadras med kvalitets pocketfjedre og et lækkert sengegærde - og så gør det bestemt heller ingen ting, at designet er lækkert og skandinavisk og passer ind i enhver boligindretning. 

Modulsofaer

Sammensæt selv sofamodulerne fra GRO-serien og få et helt særpræget udtryk, der passer præcis ind i din stue. Modulerne fås i forskellige farver, har et moderne og stilrent udtryk, er lavet i lækre materialer - og så kan du tilmed få dem til fordelagtige priser!

Finansiering med Express Bank

Vi samarbejder med Express Bank om finansiering.
På den måde kan du dele dit køb op i mindre bidder, når du handler hos føtex.

Thomas Rode hybrid stegepande

Med den smarte Thomas Rode hybrid stegepande kan madlavningen i køkkenet nå nye højder. Med pandens 3 stål lag opnåes en jævn varmefordeling og mad kan tilberedes ved meget høje temperaturer, uden det brænder fast.

Hybrid stegepanden kan bruges på alle varmekilder og er ovnfast op til 250 grader. Panden kan derudover benyttes med metalredskaber uden overfladen ridses. 

Thomas Rode hybrid stegepanden forhandles i vores varehuse og online her på føtex.dk. Køb den til dig selv eller husstandens selvudnævnte mesterkok. 

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Derfor kan du prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

Røremaskiner og køkkenapparater

En god røremaskine gør madlavingen til en leg og forbedrer resultatet. På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af kvalitets køkkenapparater fra kendte mærker, der gør hverdagen både nemmere og mere smagfuld.