Boligindretning

Hvad end du står og mangler til dit hjem, så har vi det hele samlet her på vores boligside. Lad dig inspirere af vores store udvalg af bl.a. møbler, tekstil, boligindretning og hvidevarer og skab det helt rette personlig udtryk i hjemmet. 
 

Bliv klar til julen med føtex

Dæk et smukt julebord

Julen står snart for døren, hvor vi samles med familie og venner over lækker julemad og andre julegodter såsom æbleskiver og en kop varm kakao eller julegløgg. Skal der ekstra knald på julestemningen, kan en fin juledug sætte prikken over i'et. På føtex.dk kan du gå på opdagelse blandt vores udvalg af duge, så du kan dække et smukt bord til alle julens fester.

Svaneke kontinentalseng

Med en seng fra Svaneke får du en rigtig god seng i et lækkert design til en fornuftig pris, hvor komforten er helt i top. Du får her en komplet kontinentalseng inkl. 5 cm tyk topmadras i memoryskum, springmadras med kvalitets pocketfjedre og et lækkert sengegærde - og så gør det bestemt heller ingen ting, at designet er lækkert og skandinavisk og passer ind i enhver boligindretning. 

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Derfor kan du prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

Finansiering med Express Bank

Vi samarbejder med Express Bank om finansiering.
På den måde kan du dele dit køb op i mindre bidder, når du handler hos føtex.

Modulsofaer

Sammensæt selv sofamodulerne fra GRO-serien og få et helt særpræget udtryk, der passer præcis ind i din stue. Modulerne fås i forskellige farver, har et moderne og stilrent udtryk, er lavet i lækre materialer - og så kan du tilmed få dem til fordelagtige priser!