Bolig

Hvad end du står og mangler til dit hjem, så har vi det hele samlet her på vores boligside. Lad dig inspirere af vores store udvalg af bl.a. møbler, tekstil, boligindretning og hvidevarer og skab det helt rette personlig udtryk i hjemmet. 
 

Thomas Rode hybrid stegepande

Med den smarte Thomas Rode hybrid stegepande kan madlavningen i køkkenet nå nye højder. Med pandens 3 stål lag opnåes en jævn varmefordeling og mad kan tilberedes ved meget høje temperaturer, uden det brænder fast.

Hybrid stegepanden kan bruges på alle varmekilder og er ovnfast op til 250 grader. Panden kan derudover benyttes med metalredskaber uden overfladen ridses. 

Thomas Rode hybrid stegepanden forhandles i vores varehuse og online her på føtex.dk. Køb den til dig selv eller husstandens selvudnævnte mesterkok - måske årets første julegave allerede er i hus?

Dæk det perfekte julebord

Den søde juletid står snart for døren, og med den kommer også hyggelige stunder rundt om bordet med familie og venner. På føtex.dk kan du gå på opdagelse blandt vores udvalg af service, så du kan dække et smukt bord til alle julens fester.

Køb og prøv alle møbler på føtex.dk*

Det kan være svært at udvælge den helt rigtige seng eller sofa online, der passer ind i boligindretningen. Derfor kan du prøve dit nye møbel i op til 30 dage, når du køber dine møbler på føtex.dk
 

*Køb og prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.