Sjove familiespil

Med sjove spil kan dig og dine kære få mange hyggelige timer sammen. Med familiespil kan I få en skøn aften med kvalitetstid for hele familien. Vi har alt fra brætspil til strategispil, så uanset hvilke genrer dig og din familie foretrækker, kan I finde det blandet vores spil på føtex.dk.

Pokémon kort

Er du vild med Charizard, Pikachu og de andre kendte Pokémoner? På føtex.dk kan du købe spændende Pokémon kort, der måske indeholder en af de nævnte Pokémoner og mange andre. Gå på opdagelse i vores udvalg, og køb billige Pokémon kort her.

Populære brætspil

Populære mærker

Sjove familiespil for både store og små

Med spil kan du samle familien eller vennerne til mange timers hygge og kvalitetstid, hvor I bare skal nyde hinandens selskab. Der findes en hel del forskellige familiespil, og du kan finde alt fra de underholdende selskabsspil til udfordrende strategispil på føtex.dk - og ikke mindst populære brætspil. Uanset hvad du og dine medspillere foretrækker, kan I findes jeres favoritter hos os. Vi har blandt andet:

Sjove spil kan få dig til at glemme alt om tid og sted, og bølgerne kan gå højt, hvis I er flere konkurrencemennesker om bordet. Der er lagt op til muntre timer, hvor I kan udfordre og grine med hinanden. Familiespil kan bringe stor glæde til de fleste sociale arrangementer.

Slap af med et godt spil fra føtex.dk

Hvis du trænger til en mere afslappende aktivitet, så kan du finde farverige og sjove puslespil hos os. Puslespil er både afstressende og hyggeligt, men du stimulerer også din hjerne, da du skal koncentrere dig om at finde de brikker, der matcher hinanden - og det er deusden et spil til hele familien. Store som små kan være med i fællesskab. 

Med puslespil skal du blot koncentrere dig om opgaven foran dig: Nemlig at samle brikkerne, så de danner et samlet billede. Det er derfor en god måde, hvorpå du kan koble helt af. Vi har puslespil med flotte og dekorative motiver.

Du kan finde puslespil i flere forskellige sværhedsgrader. Vi har puslespil med helt op til 1000 brikker, så du rigtigt kan udfordre dig selv. Du kan endda samle puslespil sammen med andre, så I i fællesskab kan finde ud af hvad brikkerne gemmer på. Det er altid spændende at se det færdige resultat. Har du børn i husstanden, kan du også gå på opdagelse i vores online legetøjsunivers, hvor vi har legetøj til børn i alle aldre.