Grill & havemøbler

Her på siden kan du finde vores brede sortiment af grill og havemøbler. Indret haven med de flotte havemøbelsæt og inviter vennerne forbi til den perfekte grill-menu.

Havemøbel nyheder 2023

Når solen titter frem og graderne stiger, så er det blevet tid til hygge i haven. Gå på opdagelse og find inspiration til din have i vores spændende 2023 havemøbel nyheder. Vi har samlet alle vores nyheder på én samlet side, så du nemt kan finde nogle lækre nye havemøbler.

Forlæng de lune sommeraftener med en terrassevarmer

Med en smart terrassevarmer kan du skabe ekstra hygge og varme på terrassen eller altanen. Blandt vores udvalg finder du både modeller til vægmontering og fritstående terrassevarmere, der luner godt i den kølige aftenluft. 

Vælg Char-Broil og få en kvalitets grill til skarpe priser

Char-Broil er et af USA's ældste og mest populære grillmærker - og med god grund! Med en grill fra Char-Broil får du både kompromisløs kvalitet og innovative funktioner og teknologi til fordelagtige priser. 

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.