Havemøbler

Er du på udkig efter nye billige havemøbler? Vi har både traditionelle og moderne havemøbelsæt, loungesæt, havebænke, parasoller og solvogne. Find dine nye havemøbler her på siden.

Shop efter antal personer

Indret med pallemøbler

Indret haven med pallemøbler. Skab din egen oase med hyggekroge, hvor du kan invitere vennerne forbi eller nyde en god bog. Pallemøblerne kommer i forskellige størrelser, så du kan finde dem der passer bedst til din have eller terrasse.

Guide til rengøring af dine havemøbler

Havemøbler fås i mange forskellige typer af materialer, hvorfor de også skal vedligeholdelse og rengøres forskelligt. Følg vores guide nedenfor, så du ved præcis, hvordan du skal vedligeholde og rengøre dine havemøbler.

Billige havemøbler af høj kvalitet til terrassen

Har din terrasse brug for at blive frisket op med nye havemøbler til sommeren? Vi har både traditionelle og moderne havemøbelsæt, loungesæt, cafésæt, solvogne samt parasoller og parasolfødder. Se de mange muligheder og køb dine nye havemøbler online her på siden. Her kan du altid finde billige havemøbler i bedste kvalitet og som passer til dine ønsker og drømme, så du kan få indrettet haven helt efter dine behov med masser af plads til god afslapning i det dejlige sommervejr.
 

Brug mere tid ude, når vejret er godt

Kan du også mærke, at sommeren er på vej? Så er det tid til at få stillet haveborde og stole frem. Har du endnu ingen havemøbler, eller trænger dine nuværende til en opgradering, så tag et kig på vores sortiment af møbler til indretning i haven. Vi har mange forskellige muligheder at vælge imellem.
 

Tre grunde til at vælge havemøbler fra føtex.dk

  • Bredt udvalg af produkter med mange forskellige anvendelsesmuligheder
  • Havemøbler i mange forskellige prisklasser til både den lille og den store have
  • Produkter af høj kvalitet, som du kan have glæde af igennem mange år

Godt vejr fordrer kvalitetstid brugt udenfor, og heldigvis kan meget af den hygge, du nyder indenfor ved de øvrige årstider, sagtens flyttes med dig ud, når temperaturerne stiger, og sommeren er på vej. Med det brede udvalg af billige havemøbler her på føtex.dk er det nemt at indrette en hyggelig oase i haven, på altanen eller på terrassen.

Alle vores haveborde, havestole – ja alle vores billige havemøbler er af høj kvalitet, så de kan bruges igen og igen, år efter år. De fås i mange forskellige modeller og prisklasser, så du let kan finde netop de havemøbler, der matcher dine drømme. Om du har en lille eller en stor have – eller måske blot en altan eller en lille gårdhave – har ikke den store betydning. Der kan altid blive plads til en lille hyggekrog eller to, når du tænker kreativt og indretter med billige havemøbler i høj kvalitet fra vores sortiment.

Tag udgangspunkt i mulighederne i din have

Du har sikkert masser af forskellige idéer til den ideelle indretning af din have. Skal drømmene gå i opfyldelse, er det dog vigtigt at overveje dine helt konkrete behov og at tage udgangspunkt i de muligheder og begrænsninger, din have har. Først og fremmest kan pladsen være en begrænsning i sig selv, for en lille have giver naturligt ikke de helt samme muligheder for kreativ udfoldelse og indretning, som en stor have gør. Alligevel mener vi, at det bestemt er muligt at få integreret flere forskellige funktioner i din have uanset dens størrelse. Det handler i høj grad om at få valgt de havemøbler, der giver dig allerbedst værdi i hverdagen.Vi forhandler derfor også havestole og haveborde enkeltvis, så du selv kan sammensætte den perfekte løsning for dig på tværs af vores produkter.
 

Komfort er alfa og omega i dit valg af havemøbler hos føtex.dk

Det vigtigste er ikke altid dit havemøbel i sig selv. Selvfølgelig betyder flot design noget for de fleste, men i virkeligheden er det afgørende, at du sidder behageligt og kan nyde tiden udenfor. Derfor anbefaler vi dig at købe lækre, bløde havehynder med til dine havemøbler. Det kan også være en god idé at investere i en parasol, der kan give skygge på de særligt solrige dage. Uanset hvad du vælger til din have, får du altid stærke priser og adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter på føtex.dk. Vi har selvfølgelig altid 30 dages fuld returret på alle produkter, så du trygt kan handle hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om havemøbler