Havemøbler

På udkig efter nye lækre havemøbler? Her på siden finder du vores store udvalg af traditionelle og moderne havemøbler, herunder bl.a. smarte havemøbelsæt og loungesæt, men også havebænke, parasoller og solvogne. Find dine nye havemøbler her og bestil i dag.

Havemøbel nyheder 2023

Når solen titter frem og graderne stiger, så er det blevet tid til hygge i haven. Gå på opdagelse og find inspiration til din have i vores spændende 2023 havemøbel nyheder. Vi har samlet alle vores nyheder på én samlet side, så du nemt kan finde nogle lækre nye havemøbler.
Shop efter brand

Indret med pallemøbler

Indret haven med pallemøbler. Skab din egen oase med hyggekroge, hvor du kan invitere vennerne forbi eller nyde en god bog. Pallemøblerne kommer i forskellige størrelser, så du kan finde dem der passer bedst til din have eller terrasse.

Se vores udvalg til indretning af din altan eller terrasse

Har du et lille udeområde? På føtex.dk kan du finde alt til indretningen af en lille terrasse eller altan, så du kan nyde sommeren i din egen hyggelige oase. Gå på opdagelse i udvalget her på siden.

Se vores store udvalg af havemøbler til terrassen

Har din terrasse brug for at blive frisket op med nye havemøbler til sommeren? Her på siden finder du vores store udvalg af smarte havemøbler, som bl.a. havemøbelsæt, loungesæt, cafésæt, solvogne og parasoller. Se de mange muligheder og køb dine nye havemøbler her på føtex.dk.

Med vores store udvalg af havemøbler i bedste kvalitet kan du med garanti finde noget, som passer til dine ønsker og drømme. Med os har du mulighed for indrette din have helt efter dine behov med masser af plads til god afslapning i det dejlige sommervejr.
 

Nyd haven med smarte nye havemøbler fra føtex.dk

Godt vejr opfordrer til mere kvalitetstid udenfor. Når temperaturerne stiger og sommeren er på vej, så er det nemlig tid til at hive haveborde og havestole frem og indrette en hyggelig oase i haven, på altanen eller terrassen. Har du endnu ingen havemøbler, eller trænger de gamle møbler til en opgradering, så tag et kig på vores sortiment af møbler til haven. Vi har mange forskellige muligheder at vælge imellem.

Tre grunde til at vælge havemøbler fra føtex.dk

  • Bredt udvalg af produkter med mange forskellige anvendelsesmuligheder

  • Havemøbler i forskellige prisklasser til både den lille og den store have

  • Produkter af høj kvalitet, som du kan have glæde af mange år frem

Om du har en lille altan eller en stor have har ikke den store betydning. Der kan altid blive plads til en lille hyggekrog eller to, når du tænker kreativt og indretter med havemøbler i høj kvalitet fra vores sortiment. Du kan med fordel finde masser af inspiration til din have i vores 2023 havemøbel nyheder.
 

Sådan vælger du de rette havemøbler til din have

Du har sikkert masser af idéer til den ideelle indretning af din have, men husk at overveje dine behov og de muligheder og begrænsninger, din have har. Pladsen kan f.eks. være en stor begrænsning, for en lille have giver naturligt ikke de helt samme muligheder for kreativ udfoldelse og indretning, som en stor have gør.

For at skabe den helt rette stemning i haven, betyder designet også en del for dit valg af havemøbler. Men i virkeligheden er det altafgørende, at du sidder behageligt i dine havemøbler for at kunne nyde tiden udenfor fuldt ud. Øg komforten på dine havemøbler med vores lækre, bløde havehynder eller invester i en parasol, der kan give ekstra skygge på terrassen på de særligt solrige dage.

Uanset hvad du er interesseret i, så finder du altid et stærkt udvalg af kvalitetsprodukter på føtex.dk. Vi har selvfølgelig altid 30 dages fuld returret på alle produkter, så du trygt kan handle hos os.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til havemøbler