Gå sommeren i møde med føtex.dk

Når sommeren nærmer sig, og dagene bliver varmere, er der intet så skønt som at nyde solstrålerne i haven. Slæng dig i det fineste loungesæt, mens duften breder sig fra grillen og børnene plasker rundt i poolen. På føtex.dk kan du finde alle de ting, der er med til at gøre sommeren i haven helt perfekt for dig og hele familien. 

Bliv klar til de milde morgener med fine havemøbelsæt

Se vores populære produkter

Nyd de varme sommeraftener med behagelige loungemøbler

Alt til at skabe den hyggeligste loungekrog

Husk pleje til dine havemøbler

Vi kender det alle sammen. Vi har købt et flot nyt loungesæt eller parasol, men over tid mister den sin flotte farve grundet solen som affarver. Dette kan man effektivt modvirke ved at huske og imprægnere både dine parasoller, havehynder, markiser inden brug og efterfølgende nogle gange i løbet af sæsonen. Det er også vigtigt at give dine træmøbler olie mindst én gang om året, så de holder den flotte farve. Dine møbler kommer til at fremstå som flotte og som nye hvert eneste år, og hvem kan ikke lide det. 

Lad duften af sommer sprede sig, når du tænder op for grillen

Ingen havefest uden grill

Luft dine grønne fingre med et drivhus - både til haven og altanen

Bliv godt klædt på til sommerens mange festivaler

Sommer er lig med sol, glæde, kolde drinks, god musik, og alt dette kan findes på de mange festivaler. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at blive klar til sommerens mange festivaler. 

Klik ind og se meget mere.

Skab sommerstemning i haven

Sommeren er tid til afslapning, hyggestunder i godt selskab og milde sommeraftener udendørs. Og hvad bedre måde at nyde den på end i din egen have? Forvandl dit uderum med føtex.dk og skab en indbydende stemning på terrassen og i haven, der byder på små oaser til hygge og afslapning i sommersolen.

Hos os finder du et bredt udvalg af produkter til haveindretningen, der kan være med til at skabe den ultimative sommerstemning i din have. Lige fra lækre havemøbler at slænge sig i, kvalitets grill, parasoller, der skaber skygge, til flotte drivhuse og sjove pools for hele familien.
 

Tips til haveindretningen:

Giv plads til naturen: Smukke blomster, svajende græsstrå i vinden og en masse grønt - planter gør os i godt humør og indbyder til ro og velvære. En frodig have er kernen i sommerstemningen. Vælg planter og blomster, der blomstrer på forskellige tidspunkter gennem sommeren for at sikre en konstant følelse af liv og farve. Fyld op med krukker og bede for at give naturen så meget plads som muligt og overvej at indrette dele af haven, hvor naturen kan få 'frit spil' uden indblanding - på den måde får du mindre havearbejde og dyrelivet vil takke dig.

Indret terrassen og altanen i jordnære farver: Brug naturlige materialer og bløde, jordnære farver til at skabe en harmonisk stemning. Tænk på haveindretning som en måde at invitere naturen ind på.

Tænk belysning ind i haveindretningen: Forlæng de lune sommeraftener på terrassen med den helt rette belysning. Tilføj stemningsfuld belysning med solcelledrevne lanterner, lyskæder, eller skab hygge med levende lys i sikre lanterner rundt omkring i haven.

Hyggekroge til afslapning: Skab små hyggekroge med bløde siddehynder, udendørs tæpper og et par strategisk placerede liggestole eller hængekøjer. Det er de små, gennemtænkte detaljer, der skaber den ultimative sommerstemning.

Sommerliv og underholdning for store og små: Tænk på din have som det perfekte sted for sommerens små og store begivenheder. Et velindrettet udekøkken, en bålplads eller en pool til de varme dage kan forvandle din have til sommerens hotspot for familie og venner.

Find alt til sommeren på føtex.dk

Gør din have klar til sommeren med idéer til haveindretning og skab den perfekte ramme for sommerens hyggelige stunder. Vi er med dig hele vejen - fra inspiration til realisering af dine sommerdrømme med vores brede udvalg af produkter inden for haveindretning. Husk at du som altid får hurtig levering og ubegrænset returret, når du shopper online her på siden. 

Vi ønsker dig en dejlig sommer i haven og på altanen!