Tilmeld dig føtex for de små og få en gratis babystartpakke

Hvis du er gravid eller har et barn under 8 uger, kan du tilmelde dig føtex for de små og få en gratis babystartpakke, som du afhenter i din føtex.

Hvad er der i pakken?

  • 1. stk. blespand fra Angelcare
  • 2 stk. Levevis prøvepakke med bleer
  • 1 stk. Levevis vådservietter
  • 1 stk. Vores bleposer
  • 1 stk. VRS body i økologisk bomuld
  • 4 stk. Levevis prøvepakker med plejeprodukter
  • 1 stk. ske
  • 1 stk. sut og sutteflaske fra MAM
  • Hæftet ”Barnemad” fra Økologisk Landsforening, hvori du kan læse alt om mad til de mindste og finde en række opskrifter

 

Det ville potentielt kunne variere hvilke produkter, der er i babypakken.

Der tages forbehold for eventuel ventetid på udlevering af babypakken.

Alt til en god start på livet

Det siges, at de første år af et barns liv er de vigtigste. Graviditeten kommer med forventningens glæde, men der er også mange vigtige forberedelser, der skal foretages, når I venter det første barn. Foruden den mentale forberedelse er der også et væld af ting, der skal investeres i, inden den lille ny ankommer. 

I føtex er vi af den overbevisning, at kun det absolut bedste er godt nok til dit barn. Størstedelen af produkterne i vores babystartpakke er vores egne mærker – og de er kvalitetssikrede. Det gælder både Levevis og VRS. Levevis produkterne er gode for både dig, din baby og for omverdenen. Babyprodukterne er fri for parfume, og på emballagen findes al den information, du har brug for. I føtex’ helt egen tøjserie fra VRS-mini finder du et stort udvalg af babytøj i økologisk bomuld. Vi mener nemlig, at økologi skal være for alle, ikke mindst de kære små.

Gratis børneforsikring i 6 mdr.

At blive forældre til et lille nyt menneske er det største og smukkeste ansvar i livet. Med forældreskabet kommer både en masse glæder og bekymringer.

I 2012 blev det vedtaget, at kommunerne ikke længere må tegne kollektive ulykkesforsikringer til børn. Derfor er et barn kun forsikret, hvis forældrene har tegnet en forsikring. 

Netop derfor har føtex for de små i samarbejde med Gjensidige valgt at forære jer 6 måneders gratis Husets Børne Forsikring – så er der én bekymring mindre.

Udvalgte artikler (Gravid)
Sådan vælger du tøj til din nyfødte
Baby-tjekliste: Her er alt, hvad I skal bruge
Pakkeliste til din fødsel: Det skal du huske