Børn & Leg

Se vores udvalg af populært legetøj til børn, samt et bredt sortiment af både babyudstyr og børnemøbler. Vi har legetøj fra alle de kendte mærker og skal du indrette børneværelset, kan du også finde inspiration her.

Trampoliner til sjov leg i haven

Gør leg i haven ekstra sjov denne sommer med en havetrampolin. Vores store online sortiment rummer trampoliner i alle størrelser fra populære mærker, samt tilbehør såsom sikkerhedsnet eller stiger. Med en trampolin er små og store garanteret en masse timers underholdning, frisk luft og sus i maven.

Pools og vandleg i haven

Sommeren står for døren, hvilket indebærer sol, sjov og vandleg i haven for alle vandhunde. De fleste børn synes at vandleg er sjovt og underholdende, og på føtex.dk finder du et stort udvalg af farverige badebassiner, sjove glidebaner og pools til haven, så hele familien kan køle af i sommervarmen. 

Gyngestativer og legetårne

Er der noget, der kan aktivere børnene i haven, så er det et sjovt gyngestativ eller et legetårn. På føtex.dk finder du et stort udvalg af gyngesæt og de helt store legetårne med sjove forhindringer og rutsjebaner, der med garanti giver sus i maven og mange timers sjov leg.

Indret børneværelset med plads til leg

Se vores store udvalg af skønne børnemøbler på føtex.dk og indret børneværelset til timevis af leg, læring og sjov. Her på siden kan du bl.a. finde senge, sækkestole, opbevaring og meget mere. Her er alt hvad du skal bruge for at indrette det helt perfekte børneværelse.

føtex for de små

I vores føtex for de små univers kan du læse artikler om ventetiden som gravid, den første tid som nybagte forældre og babys første leveår med en masse gode råd fra vores sundhedsplejerske.

Tilmelder du dig føtex for de små, får du foruden gode baby-tilbud, råd og vejledning også en gratis baby startpakke med alt det, du skal bruge i den første tid.

Bøger til børn i alle aldre

Tag børnene med på opdagelse i bøgernes finurlige univers, hvor I finder alt fra Disney bøger, bøger om Gurli Gris og Harry Potter til fine godnathistorier og sjove aktivitetsbøger. 

Tumleleg på foldemadrasser

Gør plads til sjov tumleleg for de mindste på børneværelset eller i stuen med bløde og praktiske foldemadrasser, som du kan finde online her i forskellige sjove former og farver. Med et blødt og sikkert underlag bliver legen kun sjovere.