Børn & Leg

Se vores udvalg af populært legetøj til børn, samt et bredt sortiment af både babyudstyr og børnemøbler. Vi har legetøj fra alle de kendte mærker og skal du indrette børneværelset, kan du også finde inspiration her.

Fastelavn er mit navn!

Søndag d. 27 februar er det endnu en gang tid til en af de bedste dage på året for de små, der indebærer sjove og flotte udklædninger, slå katten af tønden, fastelavnsboller og slik i lange baner. På føtex.dk finder du alt i udklædning og tilbehør til børnene, og hvis I selv skal holde fastelavn, finder du også fastelavnstønder her på siden.

Brætspil for hele familie

Skab ekstra hygge denne vinter med et sjovt brætspil for hele familien. På føtex.dk har vi altid et stort udvalg af familiespil, puslespil, brætspil, selskabsspil og kortspil - så gør det ikke helt så meget, hvis vejrudsigten lægger op til indehygge!

Bøger til børn i alle aldre

Tag børnene med på opdagelse i bøgernes finurlige univers, hvor I finder alt fra Disney bøger, bøger om Gurli Gris og Harry Potter til fine godnathistorier og sjove aktivitetsbøger. 

Indret børneværelset med plads til leg

Se vores store udvalg af skønne børnemøbler på føtex.dk og indret børneværelset til timevis af leg, læring og sjov. Her på siden kan du bl.a. finde senge, sækkestole, opbevaring og meget mere. Her er alt hvad du skal bruge for at indrette det helt perfekte børneværelse.

føtex for de små

I vores føtex for de små univers kan du læse artikler om ventetiden som gravid, den første tid som nybagte forældre og babys første leveår med en masse gode råd fra vores sundhedsplejerske.

Tilmelder du dig føtex for de små får du foruden råd og vejledning fra vores sundhedsplejerske også en masse gode tilbud til dig og din baby.

Tumleleg på foldemadrasser

Gør plads til sjov tumleleg for de mindste på børneværelset eller i stuen med bløde og praktiske foldemadrasser, som du kan finde online her i forskellige sjove former og farver. Med et blødt og sikkert underlag bliver legen kun sjovere.

Trampoliner til sjov leg i haven

Gør leg i haven ekstra sjov denne sommer med en havetrampolin. Vores store online sortiment rummer trampoliner i alle størrelser fra populære mærker, samt tilbehør såsom sikkerhedsnet eller stiger. Med en trampolin er små og store garanteret en masse timers underholdning, frisk luft og sus i maven.